Ateliere intensive pentru adulți

La atelierele intensive pentru adulți:
– îți descoperi propriul dans;
– lucrezi cu corpul emoțional;
– înveți să îți asculți corpul;
– te exprimi liber, așa cum simți;
– renunți la rigiditate, te detensionezi;
– te cunoști mai bine;
– îți dezvolți creativitatea;
– înveți să te joci prin dans, devii spontan;
– capeți încredere în tine;
– înveți să comunici cu ceilalți.

Pentru a participa la aceste ateliere nu e necesar să ai un corp atletic sau experiență în dans. E nevoie doar să fii deschis spre explorare și dispus să experimentezi.

Fiecare atelier are o tematică aparte și durează 6 sau 7 săptămâni. Una dintre întâlniri are loc întotdeauna în natură, indiferent de anotimp.

Ne întâlnim o dată pe săptămână, timp de aproximativ 2h – 2h30min.

Următorul atelier intensiv pentru adulți

Spațiul dintre mine și tine, dintre mine și mine, spațiul dintre noi, spațiul dintre voi. Spațiul pe care îl ocup. Care sunt limitele mele corporale, emoționale? Cum percep timpul în spațiu? Spațiul dintre trecut și viitor? Spațiul dintre un inspir și un expir. Spațiu.

Spațiu pentru dansat. Spațiu pentru relaxare. Spațiu fizic și spațiu psihic.
Te invit la un atelier intensiv în care să te împrietenești cu spațiul exterior și interior prin intermediul dansului terapeutic. Un atelier destinat tuturor oamenilor pasionați de mișcare, începători în lumea dansului și curioși de potentialul benefic al dansului terapeutic.
Vom crea împreună un spațiu de comfort, de exprimare, de libertate și de bucurie. O serie de 7 întâlniri în care ne împrietenim cu noi, cu dansul și cu ceilalți.

Când ?
În fiecare joi, începând cu 16 ianuarie, o ședință durează 1h45.
16.01 – 19:30 – 21:15 – Spațiu exterior – compoziții
23.01 – 19:30 – 21:15 – Spațiu interior – introspecții
30.01 – Pauză
06.02 – 19:30 – 21:15 – Spațiu și timp
13.02 – 19:30 – 21:15 – Spațiul confortabil
20.02 – 19:30 – 21:15 – Spațiul dintre noi
27.02. – 19:30 – 21:15 – Spațiul

A șaptea întâlnire va avea loc în natură și vom stabili de comun acord ziua în care se va desfășura. La fiecare atelier aleg să organizez o întâlnire în natură, deoarece integrăm și procesăm lucrurile mai complet atunci când avem și natura ca suport.

Unde?
Casa Armatei, Str. Lunga Nr. 1A, et.5, Sala de Balet

Pentru cine?
Acest atelier este destinat adulților pasionați de mișcare și dezvoltare personală, celor care vor să se relaxeze după o zi încărcată, celor care vor să redescopere confortul de a fi bine cu ei înșiși, celor care vor să se descopere din noi perspective, celor curioși, celor timizi, celor surprinși.

Nu este nevoie de experiență anterioară în dans sau un corp atletic pentru a participa la acest atelier.

Cu cine?
Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii.

Contribuție: 280 lei. Cei care au mai participat la un intensiv I Dance You beneficiază de o reducere de 15%.
Înscrieri prin sms: 0726689713 (Anamaria)
Aflați mai multe despre noi aici : https://idanceyou.com/

Testimoniale

Emilia Cazan
Specialist în marketing

Iubesc simțul libertății pe care dansul mi-l oferă. Nu există mișcări corecte sau greșite, este o călătorie plăcută de care te bucuri, în loc de competiție. Îți oferă încredere în tine. Dansul vindecă și apreciez modul în care atelierele introduc dansul ca terapie și mijloc de a deveni un observator tăcut. Îți asculți corpul, înlocuiești teama cu încredere, te eliberezi, îți limpezești mintea și îți exprimi sufletul. Iubesc comunitatea construită în jurul proiectului - oameni uimitori care te primesc cu acceptare, răbdare, încurajându-te să fii tu. Comunitatea îți oferă spațiu pentru a crește, timp pentru a te vindeca. Oamenii împărtășesc cu tine autenticitatea lor. Sunt recunoscătoare pentru că fac parte din comunitatea "I Dance You".

Orsolya Balint
Fotograf

I Dance You te invită într-o lume despre care nu credeai că există în tine, te poartă în locuri unde poate n-ai îndrăznit să calci înainte – dar odată vizitate, te îndeamnă la zboruri intense și scufundări profunde.

Simona Polhac
Organizator tabere de pictură

Fiecare comunitate ar trebui să aibă pe cineva ca Anamaria Guguian, o facilitatoare dedicată a dansului primordial. Aici descoperi un altfel de dans, un dans prin care devii creator al unei realități poetice și nu mai zic că îți descoperi părți ale corpului pe care nu le știai dansante.

Roxana Cornea (Rox Ana Maria)
curator Muzeul Casa Mureșenilor Brașov

Participând la evenimentele I Dance You simți dansul ca pe o descărcare, prin ritm şi mişcare, a sentimentelor şi trăirilor. Bucuria, tristeţea, iubirea sau dorinţa, toate se întâlnesc și-ți spun ceva despre tine într-un dans. Prin dans socializăm şi comunicăm, indiferent de limba vorbită sau din cultura din care venim.

Sorin Neculae
Programator

Ce se întâmplă la *I Dance You* nu poți ști nici măcar cu o secundă înainte să înceapă clasa. Totul se petrece acolo când începi să te miști, când preiei imaginile din sunet și din liniște, și le aduci în tine. Apoi le scoți prin corp înapoi către sunet, înapoi către liniște. Și acest flow continuă până când simți că ești tot mai aproape de muzică, de liniște și de tine. Și te trezești că ești una cu muzica, cu liniștea și cu tine. Și ăsta este momentul când începi să *dansezi*. Mulțumim Ana că ne *dansezi* atât de frumos.

Ioana Mitrică
Arhitect

Atelierele de dans de la "I Dance You " sunt o gură de aer proaspăt și nu poate fi transpus în cuvinte cât de benefică și faină a fost această experiență. Anamaria Guguian este un trainer fix așa cum ar trebui să fie. Recomand oricui să urmeze aceste ateliere.

Tudor Petrican
Antreprenor

I Dance You este un dans al transformării în ceva mai uşor şi mai simplu. Este copilăria.

Alexandra Stancu
Marketer

Mi-am colorat iarna și primăvara care a trecut cu 2 ateliere de dans marca I Dance You - Anamaria Guguian. Ce alegere bună! Tehnicile de conștientizare prin mișcare, improvizație, dans-terapie și alte multe surprize foarte faine mi-au fost vitamine pentru starea de bine. După 8+ laptop work, să îmi aduc aminte de inteligența corpului era de fiecare dată minune! Ce e mega tare e că prinzi încredere în a-ți manifesta dansul tău interior liber, în afara pașilor clasici de dans. Înțelegi mai clar beneficiile dansului pentru echilibrul tău interior holistic. Îți descoperi noi mișcări și înveți să le legi de imagini interioare sau de structuri/elemente vii din mediul înconjurător. Înveți să vorbești mai clar prin mișcări și dans. Exersezi în feluri noi să ieși din lumea ta interioară și să împărtășești mai clar din ce ești și simți și celor din jur. Te prinzi mai bine de diferența dintre abstract și concret în mișcările tale.