Ateliere intensive pentru adulți

La atelierele intensive pentru adulți:
– îți descoperi propriul dans;
– lucrezi cu corpul emoțional;
– înveți să îți asculți corpul;
– te exprimi liber, așa cum simți;
– renunți la rigiditate, te detensionezi;
– te cunoști mai bine;
– îți dezvolți creativitatea;
– înveți să te joci prin dans, devii spontan;
– capeți încredere în tine;
– înveți să comunici cu ceilalți.

Pentru a participa la aceste ateliere nu e necesar să ai un corp atletic sau experiență în dans. E nevoie doar să fii deschis spre explorare și dispus să experimentezi.

Fiecare atelier are o tematică aparte și durează 6 sau 7 săptămâni. Una dintre întâlniri are loc întotdeauna în natură, indiferent de anotimp.

Ne întâlnim o dată pe săptămână, timp de aproximativ 2h – 2h30min.

Următorul atelier intensiv pentru adulți

Sintestezia
Atelier intensiv – dans senzitiv

Sinestezia reprezintă o particularitate neurologică în care un anumit simț este perceput, în mod spontan, prin intermediul altui simț.

Cum te simți? Ce simți? Simți?

Vă invit la un atelier senzorial în care ne redescoperim simțurile și le amestecăm creativ pentru a construi o sinestezie în mișcare. Un atelier excelent pentru a descoperi noi posibiltăți de mișcare, pentru a ieși din rutina corpului și pentru a te conecta cu acesta.

Cum?
Vom avea o serie de 6 ateliere în care vom explora diferite simțuri și le vom conecta cu mișcarea și expresia corporală. Va fi o explorare creativ senzorială, o reinventare personală a cum percepem ceea ce simțim.

8.10 – Simțul olfactiv – 19:00 -20:30
10.10 – Văzul și auzul – 19:30 – 21:30
22.10 – Simțul tactil – 19:00 -20:30
24.10 – Gustul – 19:30 – 21:30
29.10 – Simțuri nebănuite – 19:00 -20:30
31.10 – Sinestezia – 19:00 -20:30

Unde?
Casa Armatei, Str. Lunga Nr. 1A

Pentru cine?
Acest atelier este destinat adulților pasionați de mișcare și dezvoltare personală, celor care doresc să se exprime corporal și simt că nu reușesc, celor care vor să descopere dansul din noi perspective, celor curioși, celor timizi, celor care simt.
Nu este nevoie de experiență anterioară în dans sau un corp atletic pentru a participa la acest atelier.

Testimoniale

Emilia Cazan
Specialist în marketing

Iubesc simțul libertății pe care dansul mi-l oferă. Nu există mișcări corecte sau greșite, este o călătorie plăcută de care te bucuri, în loc de competiție. Îți oferă încredere în tine. Dansul vindecă și apreciez modul în care atelierele introduc dansul ca terapie și mijloc de a deveni un observator tăcut. Îți asculți corpul, înlocuiești teama cu încredere, te eliberezi, îți limpezești mintea și îți exprimi sufletul. Iubesc comunitatea construită în jurul proiectului - oameni uimitori care te primesc cu acceptare, răbdare, încurajându-te să fii tu. Comunitatea îți oferă spațiu pentru a crește, timp pentru a te vindeca. Oamenii împărtășesc cu tine autenticitatea lor. Sunt recunoscătoare pentru că fac parte din comunitatea "I Dance You".

Orsolya Balint
Fotograf

I Dance You te invită într-o lume despre care nu credeai că există în tine, te poartă în locuri unde poate n-ai îndrăznit să calci înainte – dar odată vizitate, te îndeamnă la zboruri intense și scufundări profunde.

Simona Polhac
Organizator tabere de pictură

Fiecare comunitate ar trebui să aibă pe cineva ca Anamaria Guguian, o facilitatoare dedicată a dansului primordial. Aici descoperi un altfel de dans, un dans prin care devii creator al unei realități poetice și nu mai zic că îți descoperi părți ale corpului pe care nu le știai dansante.

Roxana Cornea (Rox Ana Maria)
curator Muzeul Casa Mureșenilor Brașov

Participând la evenimentele I Dance You simți dansul ca pe o descărcare, prin ritm şi mişcare, a sentimentelor şi trăirilor. Bucuria, tristeţea, iubirea sau dorinţa, toate se întâlnesc și-ți spun ceva despre tine într-un dans. Prin dans socializăm şi comunicăm, indiferent de limba vorbită sau din cultura din care venim.

Sorin Neculae
Programator

Ce se întâmplă la *I Dance You* nu poți ști nici măcar cu o secundă înainte să înceapă clasa. Totul se petrece acolo când începi să te miști, când preiei imaginile din sunet și din liniște, și le aduci în tine. Apoi le scoți prin corp înapoi către sunet, înapoi către liniște. Și acest flow continuă până când simți că ești tot mai aproape de muzică, de liniște și de tine. Și te trezești că ești una cu muzica, cu liniștea și cu tine. Și ăsta este momentul când începi să *dansezi*. Mulțumim Ana că ne *dansezi* atât de frumos.

Ioana Mitrică
Arhitect

Atelierele de dans de la "I Dance You " sunt o gură de aer proaspăt și nu poate fi transpus în cuvinte cât de benefică și faină a fost această experiență. Anamaria Guguian este un trainer fix așa cum ar trebui să fie. Recomand oricui să urmeze aceste ateliere.

Tudor Petrican
Antreprenor

I Dance You este un dans al transformării în ceva mai uşor şi mai simplu. Este copilăria.

Alexandra Stancu
Marketer

Mi-am colorat iarna și primăvara care a trecut cu 2 ateliere de dans marca I Dance You - Anamaria Guguian. Ce alegere bună! Tehnicile de conștientizare prin mișcare, improvizație, dans-terapie și alte multe surprize foarte faine mi-au fost vitamine pentru starea de bine. După 8+ laptop work, să îmi aduc aminte de inteligența corpului era de fiecare dată minune! Ce e mega tare e că prinzi încredere în a-ți manifesta dansul tău interior liber, în afara pașilor clasici de dans. Înțelegi mai clar beneficiile dansului pentru echilibrul tău interior holistic. Îți descoperi noi mișcări și înveți să le legi de imagini interioare sau de structuri/elemente vii din mediul înconjurător. Înveți să vorbești mai clar prin mișcări și dans. Exersezi în feluri noi să ieși din lumea ta interioară și să împărtășești mai clar din ce ești și simți și celor din jur. Te prinzi mai bine de diferența dintre abstract și concret în mișcările tale.