Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 Minuni

ianuarie 14 @ 7:00 pm - februarie 25 @ 9:00 pm

‍♀️7 minuni‍♀️
✨Ateliere de mișcare creativă✨
În fiecare joi de la 19h00 la 21h00, online via Zoom
14 ianuarie – 25 februarie
‍♀️Multă vreme ți-ai găsit motivația în interacțiunea cu cei din jur, dar această perioadă a pus presiune pe acele legaturi care te susțineau să mergi mai departe. Poate erai obișnuit(ă) să călătorești și să descoperi lumea. Poate reușeai să-ți pui ideile în acțiune, dar acum îți simți mișcările blocate.
Dacă cele 7 minuni ale lumii se găsesc deja in tine? Dacă tot ceea ce căutăm în exterior era tot timpul în interior? Dacă înțelepții din trecut au avut dreptate de la bun început? Dacă în această perioadă călătoria principală este de reconectare cu noi înșine, o (re)cunoaștere a ceea ne mișcă și ne face să ne simțim vii?
7 minuni este o călătorie compusă din 7 șapte ateliere creative imersive, de degustat în intimitatea casei tale. Vom lucra pe fiecare chakra în parte folosind diferite metode de explorare de sine: yoga, dansul, practici somatice, storytelling, pictură și multe alte tehnici și practici menite să ne retrezească energia și vitalitatea.
‍♀️Hai să transformăm această perioadă tulbure într-o perioadă benefică, în care dacă nu mai putem călători în exterior, să călătorim în profunzimile noastre. Hai să creăm un cerc de susținere în care să ne oglindim și să ne descoperim unii prin alții.
Fiecare întâlnire va avea culoarea, sunetele și mișcările ei. Va fi o călătorie în jurul lumii tale! Găsește putere în legătura cu tine și adu această nouă sursă de creativitate în lume în anotimpul ce urmează!
Cu cine?
‍♀️Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii și instructor de yoga și meditație.
Atelierele vor avea loc în perioada: 14 ianuarie – 25 februarie.
Contribuția pentru aceste ateliere este 350 lei.
✨Beneficiezi de 20 % reducere dacă rezervi participarea și plătești până la data de: 1.01.2021
✨Beneficiezi de 20 % reducere dacă participi împreună cu un prieten sau un partener care nu a mai fost la atelierele de dans I Dance You.
Înscriere prin formular: https://forms.gle/EQQ6yxgqcEcuLz8c6
Event cover photo: Henri Rousseau, Visul
 
 
 

Detalii

Începere:
ianuarie 14 @ 7:00 pm
Se termină:
februarie 25 @ 9:00 pm
Sit web:
https://www.facebook.com/events/960413501069482/

Loc de întâlnire

Zoom
Romania

Organizator

I Dance You