Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Body Beats for kids by ÎnCERc

martie 14, 2020 @ 12:00 pm - 1:00 pm

Body Beats for Kids by ÎnCERc
Sâmbătă, 14 martie, 12h00 – 13h00, Vissual

Petra Acker și Anamaria Guguian invită copiii la un atelier de mișcare creativă și percuție!

În cadrul atelierului, cei mici vor fi stimulați să își dezvolte creativitatea, să creeze povești și muzică cu corpul lor, vor învăța câteva ritmuri de bază la tobe și vor fi încurajați să aibă încredere în puterea lor creatoare.

Ne vom juca, vom experimenta și desigur ne vom distra !
Așteptăm copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Când ?
Sâmbătă, 14 martie, 2019
12h00-13h00

Contribuție : 25 lei
Înscrieri : idanc3you@gmail.com sau prin sms la 0726.689.713 (Anamaria)

Despre noi :
Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii.

Petra Acker face muzică de 25 de ani fiind activă ca interpret, compozitor, dirijor, leader de workshop şi organizator de tabere pentru copii, adulţi şi familii. De-al lungul anilor a învăţat că exprimarea autentică ne oferă libertatea de a fi noi înşine, iar toate blocajele pe acest drum pot fi înlăturate cu uşurinţă cu ajutorul muzicii.
În anul 2014 a avut marea bucurie de a participa la un seminar de “Circle Singing” condus de Roger Treece, co-producătorul lui Bobby McFerrin, unde a învăţat să folosească această tehnică de improvizație în grup prin cântec, ce între timp constituie baza atelierelor sale cu grupuri de toate vârstele, de la 3 şi până la 200 de persoane. Circle Singing îi oferă Petrei posibilitatea de a crea muzică spontan împreună cu participanţii, uneori chiar pe mai multe voci, adaptat la simţul ritmic şi muzical al fiecăruia din grup.
Aceste sesiuni nu ne ajută doar să creăm muzică într-un mod liber, ci şi să devenim mai spontani, mai creativi, mai liberi, să comunicăm cu mai multă uşurinţă, să ne deschidem mai mult spre ideea de ”împreuna”, să ne bucurăm de sunetele sufletului şi, poate cel mai important, să dezvoltăm o relaţie mai armonioasă cu noi înşine şi cu cei din jur!

Detalii

Data:
martie 14, 2020
Timp:
12:00 pm - 1:00 pm
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2230835073878965/

Loc de întâlnire

Visssual
Str. Fabricii
Brasov, Romania

Organizator

I Dance You