Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Corpul temporal

noiembrie 5, 2019 @ 7:30 pm - noiembrie 28, 2019 @ 9:30 pm

Corpul Temporal

În doi timpi și trei mișcări..în răstimp..din toate timpurile…în contratimp..din timp în timp..era și timpul.

Atât de mult timp și totuși atât de puțin în lumea pe repede-nainte în care trăim. Timpul e același ca întotdeauna, dar în ultimul timp parcă îl percepem noi altfel. E prea scurt, e prea furat de stimuli exteriori, e insuficient pentru a face tot ceea ce vrem să facem.

Cum resimte corpul această percepție modificată asupra timpului ? Ne putem reconecta la ritmul interior prin intermediul corpului ? Are corpul un timp al lui ?

Vino să descoperim împreună timpul din noi, din corpul și din mișcarea noastră în cadrul unui atelier intensiv de dans contemporan și mișcare terapeutică. Vom îmbina ritmul, coregrafia, autobiografia și propriile emoții pentru a ne descoperi corpul temporal.

Atelierul se va desfășura în luna noiembrie, în fiecare marți și joi de la ora 19:30 la 21:30. Nu este necesară o experiență anterioară în dans ci doar deschidere și curiozitate față de propriul dans. Atelierele sunt de sine stătătoare, astfel încât puteți participa și dacă nu veți putea ajunge la toate ședințele.

Cu cine ?
Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii.

Astfel ne vom întâlni în luna noiembrie: În fiecare marți și joi de la 19:30 la 21:30.

Loc de desfășurare : Casa Armatei, str. Lungă Nr.1 A, Brașov

Contribuție :
Abonament 8 ședințe – 280 lei (consumabile în lunile noiembrie și decembrie)
Abonament 4 ședințe – 160 lei (consumabile în luna noiembrie)
1 ședință – 50 lei

Înscrieri pe mail : idanc3you@gmail.com

 

 

 

 

Detalii

Începere:
noiembrie 5, 2019 @ 7:30 pm
Se termină:
noiembrie 28, 2019 @ 9:30 pm
Sit web:
https://web.facebook.com/events/913247319061796/?event_time_id=913247332395128

Loc de întâlnire

Casa Armatei, Str. Lunga Nr.1 A, Brașov

Organizator

I Dance You