Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Embodied Drawing

decembrie 10, 2020 @ 7:00 pm - decembrie 17, 2020 @ 9:00 pm

❄️❄️❄️Embodied Drawing❄️❄️❄️
10 și 17 Decembrie, 19:00 – 21:00
Online via Zoom
Poate că și tu ai nevoie de o pauză. O pauză în care să te reîntâlnești cu corpul tău, cu creativitatea ta, cu prezența ta.
Poate ți-e dor să fii cu oameni curioși ca tine, să împărtășești experiențe intime cu ceilalți.
☀️Poate că griul de afară se poate colora din interior.
❄️Te invit în luna decembrie să încheiem anul cu multă culoare și speranță, să trezim partea din noi care știe să se joace, să creeze, să jongleze cu provocările și să găsească noi forme de exprimare.
Embodied drawing (pe care l-aș traduce în limba română cu Desenul întruchipat) este o experiență împărțită în 2 întâlniri de grup în care ne vom da frâu liber imaginației și o vom exprima prin intermediul desenului și a propriului corp.
☀️Vom retrezi bucuria interioară în intimitatea casei noastre, dar în conexiune unii cu alții, ne vom da voie să ne expimăm prin intermediul desenului și al mișcării corporale, bucurându-ne de proces și fiind mai puțin setați pe materialul final.
Nu e nevoie să ai experiență în dans sau desen/pictură pentru a participa la acest atelier. Este nevoie doar să fii curios(oasă) și deschis(ă) spre a lucra cu aceste medii de exprimare.
De ce ai nevoie pentru a participa:
❄️ 2 ore numai și numai pentru tine, un spațiu de 2m pătrați pe care îl poți ocupa în intimitate pe parcursul atelierului
❄️ Un bloc de desen A3 (se pot și mai multe foi A4 în caz că nu este la îndemână să achiziționați unul)
❄️ Creioane/carioci colorate
❄️ Un jurnal
❄️ Un scotch de hârtie
 Contribuție: 100 de lei până în 5 Decembrie, 120 de lei după 5 Decembrie
 Înscriere pe email: idanc3you@gmail.com (Sunt disponibile doar 8 locuri, așa că dacă simți, rezervă-ți locul cât mai repede)
Întâlnirie vor avea loc online pe platforma Zoom, veți primi link-ul de conectare la înscriere.
☀️ Cu cine?
Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii.
 
Pentru detalii suplimentare ne poți scrie aici: idanc3you@gmail.com.
 
 
 
 
 

Detalii

Începere:
decembrie 10, 2020 @ 7:00 pm
Se termină:
decembrie 17, 2020 @ 9:00 pm
Sit web:
https://www.facebook.com/events/960413501069482/

Loc de întâlnire

Zoom
Romania

Organizator

I Dance You