Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Meravillosa Creatura

august 29 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Vă invităm la premiera spectacolului Meravillosa Creatura în cadrul festivalului Amural V, joi 29 august de la ora 19.

Meravillosa Creatura este un spectacol vizual în mișcare care propune o imersiune într-o lume bizară, în care creaturi imponderabile există libere.

Spectacolul nu spune o poveste, nu are un fir epic ci mai degrabă cântă o poezie vizuală recreând un spațiu al toleranței față de creaturi care sunt diferite. Meravillosa Creatura este o invitație la acceptarea a ceva care este în afara normalității, în afara a ceea ce ar trebui să fie.

Un spectacol cu o energie aparte care nu caută să mulțumească pe nimeni, ci caută să recreeze stări speciale, provocând spectatorii să își găsească propria creatură interioară, propria părticică din ei care este în afara normei. Acesta nu este întotdeauna un proces plăcut, dar cu siguranță este extrem de ofertant și schimbător de perspective.

Meravillosa Creatura a fost creat în cadrul proiectului I Dance You https://idanceyou.com/

Coregrafie: Anamaria Guguian
Performeri: Orsolya Balint, Ioana Comănici, Ioana Mitrică, Alina Mohorea, Tudor Petrican, Alina Porumb, Răzvan Precup, Sabrina Mihaela Ștefan.

Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani.
Foto event : Inmotion Studio

I Dance You e un proiect de suflet care își propune să apropie oamenii pasionați de dans, expresie artistică și creștere. I Dance You s-a născut la Brașov și a coagulat o comunitate locală, în continuă dezvoltare, din 2016. Ne întâlnim și ne apropiem în cadrul atelierelor de mișcare creativă, la performance-urile create împreună sau la evenimentele culturale și sociale pe care le organizăm.

I Dance You Collective este numele grupului de oameni pasionați de dans care crează împreună spectacole sincere și proaspete. Aceste spectacole sunt un mix între dans contemporan și dans emoțional. I Dance You Collective are curajul de a se exprima așa cum simte și încurajează publicul spectator să facă la fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii

Data:
august 29
Timp:
7:00 pm - 8:00 pm
Sit web:
https://docs.google.com/forms/d/1IpG9GxeFRUmz2XFVDNXkQ2YvN-U3PUghpOcgHDtp_QI/edit

Loc de întâlnire

Visssual
Str. Fabricii
Brasov, Romania

Organizatori

I Dance You
Amural