Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Natura Emoțională

iulie 25, 2020 @ 9:00 am - 8:00 pm

Natura emoțională
Dans-terapie//yoga// natură
☀️💦🌿

Te invit la o zi blândă și relaxantă în care îți dai voie să fii așa cum simți!

🌿Ultimele luni au adus cu ele foarte multe emoții. Viața așa cum o știam s-a oprit brusc, apoi a trebuit să reluăm activitatea încercând să ne adaptăm la contextul pandemic. Lucrurile se schimbă în continuare, iar noi suntem în continuă readaptare.

🌿Pentru a putea face față acestor provocări ai nevoie să gestionezi sănătos emoțiile care în mod inevitabil s-au înghesuit în tine. Toate emoțiile sunt binevenite pentru că ele apar să ne vorbească despre niște nevoi și energii mai subtile din noi, dincolo de bariera minții care le triază în funcție de standardele sociale și culturale.

🌿Corpul te poate ajuta să intri în contact cu emoțiile pe care mintea le-a îndepărtat din dorința de a te ajuta să te adaptezi la o lume care nu permite vulnerabilității și sensibilității să se exprime în siguranță.

🌿Te invit într-unul din cele mai frumoase locuri pe care le cunosc, la o întâlnire blândă cu corpul și emoțiile tale. În natură, pe malul unui mic lac, printre stuf și flori de câmp, te invit să îți lași corpul să-ți vorbească, să-ți șoptească.

🌿Vom lucra cu elemente din dans-terapie, embodiment și tehnici somatice pentru a deschide dialogul cu corpul nostru.

🌿Apoi ne vom răsfăța cu o baie în lac (dacă ne permite vremea) și cu o pizza gătită pe loc la cel mai profi cuptor de pizza, ne vom relaxa și odihni, iar la apus vom face o sesiune de yoga pe malul lacului.
Desigur vom fi atenți la normele de protecție și distanțare pentru a ne simți cât mai în siguranță pe parcursul întregii zile. Număr limitat de participanți.

Cu cine ?
Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii. De curând a absolvit o școală de meditație și yoga și împărtășește cu bucurie practica yoga.

Răzvan Precup, omul naturii și al locului ne va ajuta cu tot ceea ce ține de partea logistică și ne va face cea mai bună pizza (după o rețetă învățată de la sursă și cizelată prin experiență 🦄)

Program:
9 – 12 – Ședință de dans-terapie în natură (asta înseamnă că plecarea din Brașov se va face în jur de 8:15)
12 – 16 – Pauză de masă/baie în lac/plimbare în natură
16 – 17 – Cerc de integrare
17 – 19 – Gustare și relaxare
19 – 20 – Sesiune blândă de Yoga la apus
20:00 – 20:30 – Plecare

Locul în care vom petrece acest timp împreună se află la 20 de minute de Brașov și este o proprietate privată. Adresa exactă o veți primi la înscriere.

Pentru înscriere, te invit să completezi următorul formular:
https://forms.gle/vafSnSmmaBPtGhERA

Contribuția financiară: 150 de lei (include ședința de dans-terapie 💚, sesiunea de yoga 🙏🏼 și 1 pizza delicioasă 🍕). Avans 50 de lei, în caz că nu mai poți ajunge și anunți cu minim 48 de ore înainte, această sumă este returnabilă.

Reducere 20% pentru toți cei care au participat la un atelier intensiv I Dance You în ultimul an.
Ce să aduci cu tine:
☀️Jurnal/carnețel și pix
☀️Saltea de yoga sau izopren
☀️Recipient pentru apă (avem cea mai bună apă de izvor acolo)
☀️O gustare pentru cină (legume, brânză, sandvișuri, fructe, biscuiți sau orice mănânci tu )
☀️Costum de baie, pălărie de soare, cremă de protecție solară
☀️Haine confortabile (inclusiv un hanorac pentru că seara se răcorește).

Pentru detalii suplimentare ne poți scrie aici: idanc3you@gmail.com.

Detalii

Data:
iulie 25, 2020
Timp:
9:00 am - 8:00 pm
Sit web:
https://www.facebook.com/events/960413501069482/

Loc de întâlnire

Zoom
Romania

Organizator

I Dance You