Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Noi începuturi

martie 4 @ 7:15 pm - martie 25 @ 9:00 pm

🌈Noi începuturi🌈
4 ateliere imersive de introspecție prin mișcare
În fiecare joi din luna martie, 19:15 – 21:00
☀️Pentru mult timp oamenii din trecut sărbătoreau anul nou la începutul primăverii, atunci când natura renăștea. Pentru că primăvara are acest efect asupra noastră: ne dă speranță și energie pentru noi începuturi. Așadar vă invit să celebrăm un nou început prin dans și mișcare, prin lucrul cu lutul și cu culorile.
🌿Anul acesta, parcă mai pregnant decât în anii anteriori, simțim nevoia de un nou început. S-a desfăcut mult din țesătura realității pe care o știam înainte de pandemie. A trecut un an în care am învățat multe despre noi, despre reziliență, despre posibilități. Primăvara aceasta este un prilej bun pentru a reconstrui un nou început în care să integrăm și recompunem realitatea în care vrem să credem.
🍀Acesta este motivul pentru care te invit să explorăm prin intermediul dansului, al lucrului cu lutul și al desenului, noi posibilități de exprimare. Pornim de la ceea ce avem și descoperim ce putem dezvolta.
O călătorie în 4 episoade, într-un cerc restrâns în care explorăm corporal următoarele teme:
🌱04 Martie – Sămânța
🌱11 Martie – Seninătatea
🌱18 Martie – Explorarea
🌱25 Martie – Privirea de ansamblu
În cadrul acestor întâlniri vom folosi practici din dans contemporan și din dans-terapie, practici somatice, modelaj în lut și desen intuitiv.
🌿Nu este nevoie să ai experiență în dans sau desen/modelaj în lut pentru a participa la aceste ateliere. Este nevoie doar să fii curios(oasă) și deschis(ă) spre a lucra cu aceste medii de exprimare.
Facilitator:
☀️Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii.
www.idanceyou.com
Contribuție : 200 de lei
Loc de desfășurare: Mima Muzica, Str. Victor Babeș, Nr. 36, Brasov
Înscriere prin formular: https://forms.gle/rYDuocGraFP8qUQw8
🍀Număr maxim de persoane: 6. Atelierul se va desfășura în concordanță cu normele impuse de contextul pandemic. Vom purta mască de protecție în cadrul atelierelor.
Informații suplimentare: idanc3you@gmail.com

Loc de întâlnire

Str. Victor Babeș Nr. 36, Brasov
Romania

Organizator

I Dance You