Festivalul Waha este un proiect frumos care crește de la an la an în jurul valorilor legate de comunitate, natură, artă și un mod de viață sustenabil.

Festivalul a început în 2012 și se desfășoară în natură, creând un spațiu de împărtășire în care arta și natura se împletesc și se complimentează reciproc.

Proiectul I Dance You a fost prezent pentru al treilea an consecutiv la acest festival, în iulie 2018. De data aceasta am susținut 3 ateliere dintre care 2 create în colaborare cu artista Petra Acker (Circle Sounds).

Your Vibe attracts your Tribe! și Being, singing and dancing au fost propunerile noastre pentru participanții la atelier. Alături de Petra Acker am creat un spațiu în care cântecul și dansul se întâlnesc, se împrietenesc și se potențează. Acestea devin modalități de cunoaștere de sine și de expresie personală. Fuziunea dintre I Dance You și Circle Sounds am denumit-o ÎnCERc. Ne întâlnim în cerc, iar prin intermediul unor tehnici de mișcare creativă, exerciții de ritmicitate și de voce, încercăm să ne înțelegem și să ne îmbrățișăm umanitatea, ne descoperim și ne acceptăm.

Relax you Body a fost un atelier susținut de Anamaria Guguian, concentrat pe corp și destinderea acestuia. Folosind tehnici de relaxare și practici somatice am deschis spațiul pentru o stare de bine în ultima zi de festival, când probabil dormitul în cort și nopțile lungi de dans își puseseră amprenta pe corpurile tuturor.

Am avut șansa să lucrăm cu peste 60 de oameni, extrem de frumoși și deschiși. S-a creat un spațiu de comunitate, cald și blând care ne-a bucurat și ne-a încărcat. În plus faptul că am avut șansa să lucrăm în mijlocul naturii, a potențat și susținut foarte mult energia creată.

Așteptăm cu entuziasm și următoare ediție Waha. Până atunci, vă lăsăm cu câteva imagini.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *